Halle Berry már a második férjétől válik jelenleg, pedig az első férjével a válás utáni jogi és gyerekelhelyezési csatározásoknak is csak a tavalyi év nyarán lett vége. Ez a bizonyos első férj Gabriel Aubry volt, aki foglalkozását tekintve modell, hazáját tekintve pedig kanadai, és többek között azon veszett össze Berryvel már a válás után, hogy a színésznő a közös gyerekkel, Nahlával együtt Franciaországba akart költözni ahhoz a bizonyos Olivier Martinezhez, akitől most már szintén válik.

Ezekről a friss képekről eléggé úgy néz ki, hogy Aubry a maga részéről túl van a pereskedésen, és szemmel láthatólag remekül töltik az időt Hawaii-on a kislánnyal, aki már hét éves elmúlt, úgyhogy jelenleg eléggé az iskolában lenne a helye a strandolás helyett, de ez most mellékvágány.

A lényeg, hogy Aubry nemcsak a váláson van túl, hanem most már a negyvenen is, a képeken jól látszik, hogy hogyan néz ki most már, hogy megvolt a kerek évforduló: eléggé férfimodellhez méltóan. Ha megnézte a képeket, kattintson egyet a szavazócsík ön szerint megfelelő végére! Gabriel Aubry 40 éves.

319
435