A Grapevine.is nevű oldalon szúrtuk ki, hogy Reykjavíkban ki van most állítva egy kirakatnak vagy terráriumnak is tekinthető, kivilágított üvegkalitka, ami egy meztelen férfit tartalmaz. Egy élő, meztelen, persze önmagát művésznek tartó férfit, aki egy performansznak szánja ezt az egészet. A brit David Blaine-től láttunk már egy hasonlót sok-sok éve, de most be van kamerázva a férfit tartalmazó kirakat, élőben nézheti az eseményeket (=eseménytelenséget) alább. Amikor ez a poszt megjelent, a 23 éves Almar Atlason éppen aludt, de ha szerencséje van, lehet, hogy ön pont például evés vagy pisilés közben kapja el!

Ebben a blogban hármasával szoktuk mutatni a videókat, úgyhogy jöjjön is rögtön a következő. Ez is egy performansz, csak itt könnyebb megfogalmazni, hogy miben áll a fellépők tudománya: akrobaták. A borzalmas nevű, de elképesztő trükköket bemutató X-treme Brothersről van szó, akik mellesleg most a Fővárosi Nagycirkuszban is fellépnek, szóval egész aktuálisak jelenleg.

Harmadikra meg nézzék meg, milyen fantasztikus alakja és izmai vannak Guilherme Silva Martinsnak. Nem sokat tudunk róla az alábbi videón kívül, feltehetőleg modell és nagyon szeret edzeni. Ezt a felvételt Thiago Lanham készítette róla, a véleményét a kisfilm alatt mondhatja el, ha a szavazócsík valamelyik végére kattint.

389
306