Madonna jelenleg világkörüli koncertkörúton van, a hétvégén Amszterdamban lépett fel. Ennek a mostani, Rebel Heart című turnénak állandó eleme, hogy egy rajongót felhívnak a színpadra az Unapologetic Bitch című szám közben.

A dal maradékát a vendég végigfeszengi, aztán jön egy általában hasonlóan kínos beszélgetés erőltetett poénokkal, amiknek a vége az, hogy Madonna ad az illetőnek egy banánt. (Fasz alakú a banán! Hát nem frenetikus?! Értik, ugye?! BANÁN!!! Ahahahahaha!!!) Ez a jelenet akkor lett hírértékű, amikor a színpadra felhívott rajongó éppen Katy Perry volt, de egyébként az esetek többségében a kiválasztott egy meleg férfi szokott lenni.

Így volt ez most Amszterdamban is, ahol egy Bruno nevű, brazil származású személy részesült ebben a kegyben, hogy Madonnával szerepelhetett a színpadon. A koreográfia része egy kis elfenekelés, Bruno ehhez letolta a nadrágját, a fináléhoz pedig levette a pólóját is (a sapkáját viszont nem).

Azt gondoltuk volna, hogy ezek után lesz valami utalás Madonna exére, Jesus Luzra, aki szintén brazil és hasonló fizikummal is rendelkezik, de nem lett. Nem baj, a fotókat azért így is érdemes megnézni, illetve alább videón is meg lehet tekinteni Bruno szereplését. Mit szól hozzá? Szavazzon a poszt legalján!

318
338