Jó napot kívánunk, Alexander Skarsgård lesz a mai téma a Kockahas blogban! Ő a leginkább a True Bloodból ismert (Inni és élni hagyni, ez volt az HBO vámpíros sorozata), meg persze onnan, hogy jó ideje ő az ügyeletes skandináv szívtipró. Magas, izmos, szőke-kékszemű, néha kicsit ostoba arckifejezéssel. Pár éve még így nézett ki:

De Alexander Skarsgård most a főszereplője lesz egy igazi hollywoodi nagyfilmnek, ugyanis egy eredeti kreatív ötlettől vezéreltetve a Warner Bros. úgy döntött, hogy újra belekezdenek a majmok által a dzsungelben felnevelt fiú történetébe Tarzan legendája címmel. Sokan sokféleképpen játszották már Tarzant, erről pont van tartalékban egy hasznos és látványos összeállításunk, hát Alexander Skarsgård a következő a sorban, és ő így fog kinézni ebben a szerepben:

Szerkesztőségünkben első látásra az volt a többségi reakció, hogy kicsit sok az izom ezen az új Tarzanon, miért nem volt jó Skarsgård úgy, ahogy volt? Miért kell Tarzannak is a lassan klisévé váló, parodisztikus hatású, standard szuperhősizomzattal rendelkeznie?

Önnek mi a benyomása? Tetszik így is? A videó alatt szavazzon, a trélert is nagyon ajánljuk egyébként, mert helyenként elég szórakoztatóan bénán vannak animálva benne a rajzolt gorillák! Alexander Skarsgård 39 éves.

1053
812