Bizonyos Krista Sudmalisnak van egy fotó- és videósorozata Sleek'n'Tears címmel. Viszonylag rég volt utoljára három videót összefoglaló posztunk, úgyhogy most egy igazán művészi videót mutatunk ebből a projektből. A címe az, hogy Szeresd önmagad, és ezt természetesen összes izmát megfeszítve végzi az ízléses-elegáns felvételen a modell. Ha szeretne még ilyeneket nézni, kattintson át a Youtube-ra vagy az Instagramra.

Tavaly írtunk a Ripped and Stripped című naptár vicces videójáról, hát idén direkt küldtek nekünk egy emailt, hogy nézzük csak, van új naptárjuk, új videóval. A koncepció ugyanaz, mint korábban: négy fürdőruhás vagy tökmeztelen, kigyúrt srác ökörködik egy strandon. Nézzük.

Harmadikként pedig mutatunk egy klipet, ami még október végén jelent meg, de valamiért nem nagyon tűnt fel senkinek. Az előadó a Nervo, akiket nem igazán ismertünk egymást, viszont a zenét Nile Rodgersszel szerezték, aki egy elég nagy név, a klipben pedig egy csomó hiányos öltözetű modellen kívül szerepel a két vendégénekes is, Kylie Minogue és Jake Shears.

270
351