És a tegnapi interjú után maradunk még egy napig a balettnél. Az alábbi képek az angol nemzeti balett próbáján készültek egy egészen különleges évforduló alkalmából. A két táncos Erina Takahashi és James Forbat, a zene, amire gyakorolnak, a Bohemian Rhapsody a Queentől, ugyanis újabban egész menő a klasszikus balettet a könnyűzenével keverni.

Az apropó az, hogy idén volt kerek 40 éve, hogy ez a dal megjelent, és a rengeteg egyéb rekordon kívül hadd jegyezzük meg pont ma, hogy a Bohemain Rhapsody az egyetlen olyan szám, ami két külön évben is első tudott lenni a hivatalos brit slágerlistán karácsonykor. Először a megjelenés évében, 1975-ben, aztán a Wayne's World című film kapcsán 1991-ben is.

A Bohemian Rhapsody balettverizóját természetesen videóra is rögzítették, és onnan tudjuk, hogy a Queen tagjai jóváhagyásukat adták, hogy ezt a verziót Freddy Mercury is minden bizonnyal szívesen látta volna, hogy az elképesztően légies táncosnőt és a szintén lenyűgöző fizikumú, egy szál shortban táncoló James Forbatot tartalmazó felvételt az együttes hivatalos csatornáján osztották meg.

Nézze meg ön is, ha ettől nem lesz szebb a karácsonya, akkor semmitől!

1750
1208