Minden második hónap végén az Instagramról válogatunk kedvenceket, és a december sem kivétel. Most 10 olyan magyar instagramozótól választottunk egy-egy fotót, aki még nem szerepelt a Kockahas blogban, pedig már nagyon megérdemelte volna.

A photo posted by Peleskey (@peleskey) on

Az első Peleskey Bence, akinek nemcsak izmos teste, hanem jó nagy szakálla is van, valamint egyre ígéretesebb modellkarrierje. De ezen a képen éppen nem (csak) modellkedik, hanem edz (is).

Ha ön szereti a pankrációt, ajánljuk figyelmébe Nitrót, aki ezzel a képpel is azt teszi közzé, hogy ő lett itthon az idei bajnok. A pankráció mellett, úgy látjuk, a CrossFitet is szereti.

A photo posted by @nitro_wrestler on

Ezért jó az Instagram, a címkék között bóklászva ezt a jópofa fotót találtuk, szintén decemberi és ha jól vesszük ki, egy testvérpár látható rajta.

A photo posted by Magosi János (@jankkoo) on

Ez a kockahasas szelfivideó pedig egyszerűen tökéletes – a feltöltőt úgy hívják, hogy A kerepesi.

A video posted by @a_kerepesi_ on

A Kockahas blogban valószínűleg még sose volt olyan fotó, amin csak lábak látszottak, de most eljött ennek is az ideje, mert megtaláltuk Kapusi László testépítő és edző fiókját. Ez van benne.

De ha ön olyasvalakit szeretne nézegetni, aki az izmai mellett a hajára is figyel, akkor a következő srácot kövesse be az Instagramon.

Esetleg Csörögi Márk táncos és koreográfus fiókja is érdekes maradhat továbbra is attól még, hogy a Hungary's Got Talentnek vége.

Az alábbi fiatalember meg Pumped Gabo oldalán az egyik kommentelő, de ahogy nézzük, ő is eléggé előre tart a félmeztelen szelfizés tudományában.

A photo posted by Ozvald Péter (@ozvald.peter) on

Baranyi Kristóf Instagramjára decemberben nem került fel félmeztelen kép, csak ez, de ezt akkor se hagyjuk ki, ő ugyanis most hirtelen bekerült a legfelkapottabb magyar modellek közé.

A photo posted by Kristof Baranyi (@kristof.b) on

És Kolin Márkó Instagramja se szerepelt még soha ebben a blogban, de most decemberben volt egy kis hasvillantás ebben a fiókban, úgyhogy ezúttal nem marad ki ő sem. Két dolgot szeretnénk még mondani: egyrészt boldog 2016-ot kívánunk, másrészt ne felejtsen el szavazni Márkó alatt!

2416
1558