Seeing as Instagram only allows 15 seconds of dancing and apparently the interwebs doesn't mind a bit of Beyoncé, here is the full version of my pre snatch boogie.Channing Tatum Khan at me bah Bar at 120kg/264lbswww.iamkhanporter.com

Posted by Khan Porter on Monday, 11 January 2016

Hurrá, itt az év első olyan posztja, amiből három videót mutatunk egyben. Mondjuk szégyenszemre a háromból kettő még tavalyi, de garantáljuk, hogy ön még nem látta őket, ráadásul az ideivel kezdjük, amihez ön meg még hasonlót sem látott soha valószínűleg. A tegnap bemutatott férfihoz hasonlóan a fenti férfi, bizonyos Khan Porter is CrossFit-edző, illetve -versenyző, de őt meg az különbözteti meg a többiektől, hogy Beyoncéra emel súlyt. Sőt, nem csak hallgatja a Single Ladies című számot, hanem a koreográfiát is tolja gyakorlat közben. Döbbenet.

Troye Sivan egy dél-afrikai kissrác, aki színészkedik, zenél és csomót posztol a Youtube-ra. 2015 egy elég jó éve volt, megjelent egy csomó klipje, filmje meg posztja, amik közül mi elsősorban a Fools című dalt ajánljuk. A zene is ebben a legjobb, a képi világ is ebben a legszexibb. Nem árulunk zsákbamacskát: ez egy melegrománc-dráma kellős közepe, van előzménye meg végkifejlete is egy-egy külön klipben. Mélyedjen el, ha ráér, nem bánja meg, ha rászán Troye Sivanre pár percet.

Elle King pedig egy 26 éves amerikai énekesnő, aki úgy döntött, hogy Ex's & Oh's című számához a legjobb lesz, ha egy csoportnyi kigyúrt férfival készít vicces/szexi videót. Hogy mi erről hogy maradtunk le tavaly nyáron, az rejtély, de nem baj, az anyag egyáltalán nem romlott meg, mindenképpen érdemes megnézni! Szavazni róla meg még érdemesebb, azt a videó alatt lehet.

297
335