Lehet, hogy újra meg kéne tartani azt a tavalyi szavazást, amiben a leszexibb brit színészt kerestük, mert valószínű, hogy Tom Hiddleston most jóval magasabb pontszámot kapna: tök meztelenül szerepel ugyanis a High-Rise című film trailerjében. Na azért annyira nem villant nagyot, mint Tom Hardy itt, de csak egy törölközőt ránt az ágyéka elé a kritikus pillanatban, szóval ruha attól még nincs rajta. És ha mutatunk egy videót, akkor mutatunk még kettőt, mert ebben a blogban, ha tehetjük, hármasával adagoljuk őket – és most tehetjük, szóval a móka a hajtás alatt folytatódik!

Az alábbi a rövid felvételt Major László New York-ban élő balett-táncos elképesztően látványos Instagramján találtuk. Mindössze egyetlen ugrás van a videón, de az egy olyan ugrás, hogy megéri lassítva megnézni.

A video posted by laszlomajor (@laszlomajor) on

Harmadrészt pedig megint egy mozis videót mutatunk, ez nem egy trailer, hanem egy jelenet a Naz & Maalik című filmből. A téma: két muzulmán, meleg tizenéves él Brooklynban, és kapcsolatuk gyanús lesz az FBI-nak. Valamiért az az érzésünk, hogy ez a film nem fog eljutni az önhöz legközelebb eső pláza multiplexébe, de azért ezt a rövid részletet esetleg érdemes megnézni.

1133
753