A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Hónap vége/eleje van, úgyhogy nézzünk gyorsan egy jó kis Instagram-összeállítást! Illetve ne gyorsan, hiszen annyi minden bámészkodnivalót mutatunk most, hogy lehet, hogy pár perce rá fog menni, ha mind a tíz fiókba beletúr egy kicsit – higgye el, érdemes lesz! Ezúttal ugyanis sportolóktól válogattunk, kezdve Lewis Hamiltonon, aki a januárt nosztalgiázással zárta, ez a kép még korábban készült róla Mexikóban.

A következő is egy nyaralós fotó, de ez Tom Daley brit műugróé és egészen friss. Első pillantásra olyan, mintha nudista strandon lenne, de nem, van rajta fürdőnadrág.

A photo posted by Tom Daley (@tomdaley1994) on

Dani Alves, a Barcelona brazil származású játékosa még a hónap elején osztotta meg ezt a képet az öltözőből, amin néhány csapattársa is látható...

LeBron James a Cleveland Cavaliersben kosárlabdázik, de azért februárban ő is szakított időt egy kis relaxálásra Miamiben.

A photo posted by LeBron James (@kingjames) on

Cristiano Ronaldót valószínűleg feleslegesen ajánlgatjuk, mert ha önt érdekli az ilyesmi, bizonyára már úgyis követi. Csak az Instagramjára 50 millióan iratkoztak fel, de az összes többi közösségi oldalon a Madeirán született focista posztjait 200 millióan követik, és ezzel ő a legtöbb követővel rendelkező sportoló a világon. Itt éppen azt mutatja meg, milyen izmos a háta.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

És Neymar megvan? A Barcelona játékosa is szívesen mutogatja a testét az internetezőknek.

A photo posted by Nj ** * neymarjr (@neymarjr) on

Ha ön követné Michael Phelps Instagramját, akkor tudná, hogy a rekorder úszó felesége babát vár, kisfiuk nemsokára megszületik! Ebbe az összeállításba a sok terhesfotó közül ezt választottuk ki.

A photo posted by Michael Phelps (@m_phelps00) on

Gus Kenworthyre Szocsi óta emlékszünk vissza szívesen. Ő egy síelő, úgyhogy a februári képeinek zöme havas – úgyhogy vele kivételt tettünk és egy tavaly őszi képet választottunk tőle. Éppen egy macskát mentett le egy fáról.

A photo posted by gus kenworthy (@guskenworthy) on

Novak Djokovics se teniszezik a nap 24 órájában. Legutóbb arról töltött fel egy 10/10-es fotót, hogy egy csúszdaparkban szórakozott.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

És egy brit tornásszal búcsúzunk: Sam Oldham az alábbi képet osztotta meg a brazíliai edzőtáborból. Hogy tetszik? Szavazzon feltétlenül!

A photo posted by Sam Oldham (@oldham93) on

509
487