Lillehammer Norvégiában található, és arról híres, hogy volt ott egyszer egy téli olimpia. És van mellette egy jópofa turistaattrakció: egy komplett kis falu, miniméretben megépítve. A hely neve is vicces, Lilleputhammernek nevezték el. Még viccesebb azonban, hogy a fenti videó szerint ide járnak a bodybuildingesek, mert itt tényleg óriásnak hihetik magukat, akkorák az izmaik, hogy be se férnek az ajtón. Ki gondolta volna, hogy ennyire jó a humorérzéke a testépítőknek? Reméljük, van egy kis ideje, mert ezt nem elég egyszer megnézni, ráadásul alább két másik videót is mutatunk, mert ebben a blogban ez a szokás.

A második videó egy Letterkenny című új kanadai vígjátéksorozat legjobb pillanatait gyűjti össze. Itt is az a vicc, hogy nagydarab izmos férfiak fapofával bődületes marhaságokat mondanak, ez a műsor mintha félúton lenne egy Chippendale show és a Monty Python repülő cirkusza között. Egészen bizarr élmény – ha pár perc után nem jön bele, akkor nyugodtan lépjen tovább a harmadik kliphez, mert ez elég hosszú és az egész ugyanolyan.

A harmadik videó pedig zenét tartalmaz, a Work From Home című számot a Fifth Harmony nevű együttestől. De persze nem csak zenét tartalmaz, mert akkor nem szerepelne a Kockahas blogban: az éneklő macák mellett vannak szexi (és bizonyára jó) munkásemberek is a klipben. Hogy tetszenek? Legalul szabad szavazni!

365
325