Általában hónap végén szoktunk instagramos összeállítást csinálni, de nagyon messze van még a következő esedékes ilyen poszt és ez a hét annyira erős volt, hogy szinte felgyulladt az Instagram. Kezdjük mondjuk Dwayne Johnsonnal, aki kiskutyáját sétáltatta meg a strandon és innen küldi üdvözletét mindenkinek. Fontos információ:  a kutya nem lesz benne a Baywatchban.

A photo posted by therock (@therock) on

Na és Jesse Metcalfe még rémlik? Arról a legismertebb ő, hogy ő játszotta Eva Longoria szeretőjét a Született feleségek első évadában meg aztán néhány későbbi epizódban, de benne volt az újraindult Dallasban is, amíg tartott. Ebben a posztban mutattuk őt utoljára, jó hír, hogy azóta kinőtt a mellkasszőrzete.

Még szőrösebb azonban a teste Nico Tortorellának, aki az alábbi képpel kívánt mindenkinek boldog Szent Patrik-napot, ami csütörtökön volt és az írek nagy nemzeti ünnepe. Nico Tortorella a nevéből ítélve nem ír, viszont modell is és színész is, a Sikoly 4-ben volt benne, meg a The Following című sorozatban.

A photo posted by Younger (@youngertv) on

Bizonyos Jon Call (viccesebb nevén Jujimufu) ezzel szemben az alábbi videón lassított felvételen mutatta meg, hogy mi mindenre képes a teste. Ő egy anabolikus akrobata és a fene se emlékszik már, hogy hogyan találtuk rá, de érdemes követni, mert fantasztikus az Instagramja.

A video posted by Jon Call (@jujimufu) on

Pietro Boselli is megajándékozott minket egy jó fotóval a héten. Ő arról lett híres, hogy még okos is amellé, hogy így néz ki.

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Austin Armacost elsősorban nem modell, hanem realitysztár – amerikai származása ellenére tavaly Nagy-Britanniában is befutott, miután szerepelt az ottani, hírességeknek rendezett Big Brotherben, azaz a Celebrity Big Brotherben. A héten mégis modellkedett egyet, méghozzá egy ausztrál gatyagyárnak.

Nagy kedvencünk, Scott Eastwood meg futni volt a héten a strandon és az alábbi képpel buzdít mindenkit a sportolásra. Mi ezzel mélységesen egyet értünk, de azért a környezettudatosságra is buzdítunk mindenkit: ha ön csak leszalad valahova, mondjuk sportolni, inkább biciklivel vagy tömegközlekedéssel menjen, ne egy olyan obszcén méretű teherautóval, mint ami mellett Scott Eastwood feszít. (Igen, tudjuk, egyáltalán nem biztos, hogy a jármű Scott Eastwoodé, lehet, hogy csak véletlenül fényképezkedett mellette). További buzdítás: szavazzon a poszt alján! Tetszettek a képek?

590
876