Nyíregyházán él és személyi edzőként dolgozik Kiss Tibor, aki úgy döntött, hogy sporttársai után szintén hajlandó megmutatni a kockahasát a Velvet olvasóinak. A testépítőt tíz évvel ezelőtt a nagyobbik bátyja ösztönözte, az ő hatására kezdett el edzeni.

Először maga a fizikum tetszett meg, későbbiekben pedig az életforma

– mesélte Kiss Tibor, aki 2011 tavaszán versenyzett először, kezdetben mint erőemelő és fekvenyomó. Ebben országos bajnoki címet szerzett és magyar bajnoki bronzérmet.

Testépítőként ez idén lesz a harmadik versenyszezonom, ami már áprilisban el is kezdődik. Legfontosabb címek, amiket szeretnék magamnak tudni: Wbpf Európa bajnoki és Wabba Világbajnoki cím. Az eddigi eredményeim, amikre a leginkább büszke vagyok: Bodysport Kupa 1. hely, Wbpf Magyar Bajnoki cím, Nac World Champion 8. hely.

A sportoló versenyfelkészülésnél keményen diétázik, ami napi 1 kg csirkemellből, 3 kg zöldségből,  barnarizsből, zabpehelyből, vitaminokból, ásványi anyagokból , fehérjekiegészítőkből áll. És ami nagyon durván hangzik: minden órában eszik. Mondjuk látványos eredménye van, nézze csak meg a galériát! 

410
305