Segesdi Tamás 2011-ben egy átlagos kinézetű fiatal srác volt, aki az akkori divatnak megfelelően egy kicsit emós stílusban nyomult, és szerette a teknősbékákat. 

A kamaszfiú mert nagyot álmodni, nem sokkal később ugyanis megfertőzte a testépítés, célja a 130-140 kg volt, és persze a világbajnokság. 

Megálmodtam és elindultam a megvalósítás útján. Azt hittem, pofonegyszerű lesz, csak eszek, aztán még többet eszek, közben edzek, és csak edzek, végül hamar megnövök. Hát azért ez nem egészen így megy, de ennek örülök, mert rengeteget formálódtam személyiségre is. Kitartásra, alázatra, türelemre, lemondásra, józan gondolkodásra, és egészséges életmódra tanított meg ez a sport 

- írta a Facebookon Segesdi, aki az ismerőseit is megdöbbentette, amikor megmutatta, mennyit változott három év alatt (2011-2014). 

A 197 cm magas bodybuilder nem kis mennyiségű kaját tol be nap mint nap, erről a posztolt ebédfotói is tanúskodnak. Igen, ez csak egy adag.

Na de lássuk, hogyan néz ki most, 2016-ban Segesdi Tamás, vagyis mennyit ér a több kilónyi csirkemell és zöldség, na meg a rendszeres gyúrás!

Tadamm!

Igen, valóban ugyanarról a két emberről van szó. Ezen még maga a testépítő is szokott viccelődni.

Nézze meg még egyszer jól, mielőtt szavaz! Segesdi Tamás 22 éves.

2467
2576