Nem új ez a videó, de nekünk most jött szembe, és gondoltuk, hátha lesz olyan a Kockahas blog nézői között, aki nem veszi rossz néven, ha megosztjuk. A videó tárgya a húzódzkodás, ami nem tűnik különösebben izgalmas témának, de rögtön azzá válik, ha valaki azt mutatja be három és fél percben, milyen 35 módja lehetséges a húzódzkodásnak.

Ugye?

És ha már általában hármasával kerülnek sorra a videók ebben a blogban, jöjjön még két gyöngyszem ugyanebből a típusból, nem kevésbé izgalmasak azok sem.

A fenti fiatalember azt mutatja be, milyen nagy képzelőerővel rendelkezik a fekvőtámaszozás terén. Ő is annyit variálja ezt az egyébként elég szimplának tűnő erőgyakorlatot, hogy a végén mi már könnyeztünk a látványtól is. Alább pedig azok figyeljenek, akik szeretik törzsüket az alkartámasz nevű gyakorlattal erősíteni, de kicsit unják már a szimpla verziót, itt van ugyanis 100 variáció, bónusz macskával!

Szavazócsík minden poszt alján van ebben a blogban, úgyhogy innen sem hiányozhat. Tetszettek a videók? Nem tetszettek? Szavazzon most!

581
454