Amikor végre bevállalta egy magyar televízióadó is, hogy csinál egy meztelen társkeresőt, tudtuk előre, hogy a dolog előbb-utóbb helyet követel majd magának a Kockahas blogban. Hát nem utóbb, hanem előbb követelt magának helyet: még csak most hétfőn lesz a második rész, és máris van szerencsénk mutatni a három új férfi játékost a Viasat3 új műsorából, az Ádám keresi Évát című társkeresőshowból.

Reméljük, az adásból az is kiderül majd, hogy milyen lelki folyamat végén döntött úgy ez a három fiatalember, hogy őket egyáltalán nem zavarja, ha az egész világ megnézheti a farkukat nagy felbontásban, csak hadd csajozhassanak egyet kamerák előtt egy lakatlan szigeten. Mindenesetre az biztos benne lesz a második részben, hogy mi lett Petrával és Josie-val, akik nem egy leszbikus pár, hát ön nem olvasta az első részről a cikkünket?

Szóval a három új férfi Bence, John Patrick és Sanyi, ha megnézte a fotóikat, mindenképpen szavazzon róluk alább! Hogy tetszenek? Bence 26 éves, John Patrick 29 éves, Sanyi 41 éves.

905
682