Összeszedtük azokat a magyar hírességeket, akiknek izmaira rendesen rácsodálkoztunk az utóbbi időben a Kockahas blogban, ön pedig döntse el szavazatával, melyiküknek van a legjobb felsőteste!

Józan László

A Barátok közt Tóbiását alakító színész folyamatosan látható színpadon is, több mint nyolc éve alakítja például a Dzsungel könyvében Maugli szerepét. Emiatt vált számára fontossá, hogy a többnyire meztelenül mutogatott felsőteste szépen kidolgozott legyen. Józan László teste mára már mondhatni, tökéletes látványt nyújt, miközben  számtalan kocka gazdája szerint csak "alakul". 

Kállay-Saunders András

A Megasztárban feltűnt énekes Amerikában és Magyarországon is leigazolt focista volt sokáig, úgyhogy az alap megvolt ahhoz, hogy némi edzéssel szép testet faragjon magának. Na jó, ez a némi közel sem kevés, hiszen Kállay-Saunders András napi kétszer is sportol, személyi edző segítségével. 

Solti Ádám

Józan Lászlóhoz hasonlóan a Barátok közt egy másik szereplője, az Ádámot alakító Solti Ádám is többször megmutatta már izmos felsőtestét a képernyőn.  Neki egyszer valaki azt mondta, soha nem lehet kockás a hasa, mert nem olyan alkat. Nos, ehhez képest van hol sajtot reszelni! 

Törőcsik Dániel

Többször rácsodálkoztunk már az Éjjel-nappal Budapest veszettül jó testű szereplőjére is. A Kristófot alakító Törőcsik Dániel szerencsére tisztában is van azzal, hogy odáig vannak érte a nők,  úgyhogy előszeretettel oszt meg félmezeten képeket magáról a Facebookon

VV Laci

A Való világ hetedik szériájában megismert VV Laci teste is megér egy-két ajtócsapkodást. Az exvillalakó izmai már a műsorban is látványosak voltak, azóta viszont szép kockákat is növesztett a hasára. Czirok László egyébként sofőrből lett személyi edző.