Tulok Dániel 16 évig focizott, de egy térdsérülés miatt abba kellett hagynia. Később próbálkozott küzdősporttal, versenyszerűen squasholt, majd elkezdett hobbiszinten edzeni. Ennek már nyolc éve, és az utóbbi négy évben Tulok már versenyekre is jár. 

A testépítés, a bodybuilding a ma napig távol áll tőlem. Aztán 2012-ben jött a Men's Physique fitness kategóriában. Eljött az én időm. 2012 májusban indultam először a Fitbalance-on, ahol ötödik lettem, azóta pedig háromszor megnyertem. Ausztria Cup győztes, magyar kupa abszolút győztes, magyar bajnok abszolút győztes vagyok, világbajnok válogatott, és Európa-bajnok negyedik. Nem is a helyezésekre vagyok büszke, hanem inkább az ide vezető útra. Amit teljesen egyedül tettem meg, önerőből.

Tulok Dániel minden egyes eredményéért szó szerint megdolgozott. Eleinte egyedül készült minden versenyre, szponzorok és edző nélkül. Pedig volt olyan is, hogy buszra sem volt pénze, hogy elmenjen edzeni, sokszor kellett kölcsönkérnie, de soha nem adta fel.

A sportoló két hónapja Budapest egyik legmenőbb klubjához igazolt, a Fitbalance Berkes Teamhez, aminek Berkes László a vezetője. A szponzorai száma is szépen nő, az IFBB-nél versenyzik.

Egyébként tortafüggő, napi 2-3 szelet tortát mindig megeszik, sokszor versenyszezonban is. És mégis ilyen hasa van:

Hogy mi motivál? A siker, az elismerés, hogy mindig jobb és jobb legyek saját magamnál. De legjobban az irigység. Imádok jól kinézni!

Tulok Dániel 80 kg, 165 cm és 31 éves.

1285
2002