Ön hallott már a Lukas Graham nevű együttesről? Hát itt nálunk a Velveten, de az egész Indexen se hallhatott róla túl sokszor eddig, és sajnos jó esély van arra, hogy ha a rádióban egyszer szembejött ennek a dán zenekarnak a gigaslágere, igen GIGAslágere, akkor egy-két hallás után önnek se maradt meg semmi az egészből, ugyanúgy, mint nekünk. Íme a roppant szimpatikus, de elég felejthető 7 Years című szám videóklipje.

A fenti klipet az elmúlt 5 hónapban 161 milliószor nézték meg, és a dal a második helyig vitte az amerikai slágerlistán, a britet meg 5 hétig vezette. A dánt pedig egyenesen felrobbantotta nyilván. Ehhez képest nemhogy maga a szám nem egy földindulás, az együttes névadója és frontembere, Lukas Graham Forchhammer se tűnik annak a karizmatikus félistennek, akitől a popfogyasztó tömegek ennyire be szoktak indulni.

A fiatalember most a hétvégén egy kaliforniai fellépésen le is vetkőzött, innen mutatjuk a fotókat a fenti összeállításban. Lapozza végig a képeket, hallgasson bele a számba, aztán ha úgy gondolja, hogy ön érzi, mivel érdemelte ki ez a srác a világsztárstátuszt, akkor azonnal kattintson alább a nedvesre! Úgy tűnik, a popsikerhez nemcsak a videóklip nem szükséges már, hanem a tipikus popsztár-külső sem. Lukas Graham Forchhammer 27 éves.

615
637