Ebben a posztban három videót mutatunk levetkőzött férfiakkal. Az első felvételen Kucsera Gábor kajakozó látható, aki rappelt a vasárnap esti Nagy Duettben Dér Heni partnereként. Az egész produkció borzalmasan kínos, talán ezért van, hogy nem vagyunk elájulva Kucsera Gábor felsőtestétől? 8 évvel ezelőtt ő még olimpián lett negyedik, és azért más volt olimpikonoknak mintha kicsit lassabban telne az idő.

Szegény Dér Heni énekét leszámítva velőtrázóan rossz ez az egész performansz, a zsűri jópofizásánál pedig felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetséges, hogy ezt a műsort ép elméjű emberek saját akaratukból megtekintik. Mindegy, ha kíváncsi Kucsera Gáborra, hát tessék, de tegyen meg magának egy szívességet: legalább a hangot ne adja rá.

A Britain's Got Talentben idén is volt félmeztelen férfi nemrég, és érdekes módon ez a bizonyos Saulo Sarmiento sokkal meggyőzőbb fizikummal rendelkezik, mint Kucsera, és mellé ráadásul olyasmit csinál, amit tud és ami jól áll neki: rúdtáncol. Persze a zsűri itt is jópofizik, de azért a Little Britainből ismert David Walliams poénjai mintha kicsit más szinten lennének, mint Kasza Tibor beszólásai. De lehet, hogy csak mi vagyunk elfogultak, nézzük a harmadik videót, ez lesz a legjobb, megígérjük!

Fent egy nagyon tetovált és nagyon laza ausztrál fiatalember, Tro oktatóvideóját tekintheti meg. Persze, minden ausztrál fiatalember laza, de Tro a szó anatómiai értelmében is az. Itt azt mutatja meg például, milyen gyakorlattal kell lehet megtanulni spárgázni. Az Instagramját mi már becsillagoztuk, önnek is ajánljuk.

2143
1124