Magyarországon valahogy nagyon nem úgy alakult ez az egész bentlakósreality-történet, mint más országokban, ahol a Big Brother 2000 óta fut és azóta is prosperál. Az USA-ban és a briteknél is a nyár jelenti a Big Brother-szezont, mindkét országban az elmúlt napokban indult be a legújabb széria, ezekből mutatunk most pár fiatalembert, akikre ennek a blognak az olvasói esetleg kíváncsiak lehetnek.

Az amerikai Big Brother most szerdán kezdődött, méghozzá pár marha nagy rakétával, ezt lovagolták meg élvezettel a játékosok. Következzen néhány fotó róluk, de láthat egy figyelemre méltó szakállat és egy elképesztő tetoválást is, mindkettő ugyanahhoz a személyhez tartozik.

A britek kicsit korábban szokták kezdeni, idén június 7-én zárták rá a ház ajtaját a játékosokra. Minden évben szokott lenni egy-két kockahasú jópasi, idén a prímet ezen a téren bizonyos Alex Cannon viszi, akiből a fenti galériában is láthat fotót, de még több, sokkal több látszik belőle az alábbi videón, ahol a fiatalembernek A csupasz pisztoly című filmet kellett elmutogatnia Most mutasd meg! játszása közben.

A műsor első 10 napja azonban a leginkább bizonyos Marco Pierre White Jr-ról szólt, akinek édesapja Nagy-Britannia-szerte ismert tévés szakács. Bár csak 21 éves, van nagyon sok tetoválása és egy menyasszonya. Illetve az utóbbi valószínűleg már csak volt, Marco ugyanis négy napig bírta a nőmegvonást a házban, és aztán már nem lehetett megfékezni: összefeküdt egyik játékostársnőjével egészen bizarr jelenetek közepette. Itt egy összefoglaló Marcóról.

Itthon gyakorlatilag a kamerák előtti szex a lényege a hasonló műsoroknak, emlékezetes, hogy szegény BB Évi konkrétan a nyerésig vitte, miután összefeküdt Renátóval. Ezzel szemben a brit közönség nagyon nem díjazza az ilyesmit, becsúszott már ott is ez-az a 17 év alatt, de aki szexelt, azt utána sosem hagyták bent sokáig. Különösen igaz ez Marcóra, aki a múlt pénteken ennek megfelelően az idei első kiszavazott lett.

522
398