Gianluca Vacchi sok szempontból tényleg olyan, amilyennek a tipikus olasz, dúsgazdag üzletembereket elképzeli az ember. Van egy nyilván veleszületett sármja, feltűnően divatosan öltözködik és szeret nőzni. Ez a poszt azonban nem született volna meg, ha Gianluca Vacchi nem különbözne sok nagyon fontos ponton a tipikus olasz üzletemberektől.

Az alábbi kép valószínűleg kezdetnek pont jó.

Szóval Gianluca Vacchi imádja fantasztikus élete részleteit megosztani a nagyközönséggel, elsősorban az Instagram és a Youtube útján. A fenti fotón pont instás sikereit ünnepli, szinte egy szál tortában. Egyáltalán nem rejti véka alá az olyan részleteket, mint hogy például magánrepülőgépén lábröplabdázni is lehet.

Bár Gianluca Vacchi az IMA nevű csomagolócéget örökölte édesapjától, és a mai napig azt igazgatja, azért szabadidejében szívesen fitogtatja tánctudását egy szál fürdőnadrágra emlékeztető valamiben. Mellette a nő a menyasszonya, Giorgia Gabriele.

A tipikus olasz üzletember nem tetováltat, legalábbis nem tetováltat látható helyre. Nem úgy Gianluca Vacchi, aki talán ezzel is azt szeretné üzenni, hogy ő annyira gazdag, hogy azt csinál, amit akar. Ha eszébe jut, akkor a kézfejére varrat, vagy akárhova máshova, nem szólhat bele senki.

Azt mondja egyik instás posztjában, hogy a boldogság semmit nem ér, ha az ember nem oszthatja meg. Ezt eredetileg valószínűleg az emberek többsége úgy értette, hogy nem ér semmit a boldogság, ha nem oszthatjuk meg szeretteinkkel. Gianluca Vacchi viszont szemlátomást az Instagramon való megosztást érti ezalatt. Nem tudjuk, hányan találják őt vonzónak vagy szimpatikusnak nézőink közül, de az biztos, hogy elképesztő, nem mindennapi figura. Most jön róla egy öltönyös kép, az alatt pedig lehet szavazni!

3336
6893