Ennek a posztnak a főszereplője egy brit társkereső-realityshowban tűnt fel 2016-ban, és azóta folyamatosan foglalkozik vele a média. Alex Bowen a Love Island című műsorban szerepelt, ami hasonló játékszabályokon alapul, mint Magyarországon az Ádám keresi Évát, csak kicsit kevesebbet kell vetkőzni. 

Bár a 24 éves srác nem nyerte meg a fődíjat, és csak második helyezést ért el partnerével, a női nézők odáig vannak érte, amin nincs mit csodálkozni. 

Alex Bowen a műsor előtt állványozómunkásként dolgozott, és olykor modellkedett is. Valahogy az az érzésünk, hogy az ismeretséget kihasználva inkább az utóbbi szakmában akar majd kiteljesedni. 

Már a képernyőn is folyamatosan félmeztelenül flangált, amióta pedig híres lett, erotikus fotókkal és videókkal van tele az Instagramja

Na de most jön a legjobb: a pasiról állítólag egy meztelen fotó került fel az internetre. Az ominózus képen ugyan nem látszódik Bowen feje, de a jellegzetes tetoválásai alapján simán beazonosítható. Ám mielőtt még elkezdi túrni a weboldalakat, mindenképp szavazzon, hogy milyen hatással van önre ez a hat darab kocka!

489
695