Jason Momoa önmagában is egy ínyencfalat (és könnyen lehet, hogy nem létezik a világon olyan nő, aki ne lenne legalább egyik karakterébe szerelmes), ha pedig a jóképű és izmos haverjaival együtt mutatkozik, az az igazi csemege. 

Kiderült, hogy a Honoluluban született színész jó barátja Chris Sharma, aki szintén híres, csak kicsit más területen, mint Momoa. Sharma sziklamászó, méghozzá a tapasztalt és eredményes fajtából.

A vakmerő sportoló olyan dolgokat vitt már véghez, amilyeneket korábban senki más. Egyik társával például a három alvó vulkán kráterén keresztül megközelíthető Majilis al Jinn üreg tetejéről vetették magukat a mélybe, hogy lejuthassanak az Ománban fekvő Hadschar hegyen lévő barlangba, majd onnan vissza is másztak. Íme egy videó arról, hogyan szokott edzeni.

A sziklamászót nemrégiben meglátogatta Jason Momoa és családja, Sharma pedig megmutatta neki a legújabb mókájáról, a Le Blond elnevezésű projektről készült felvételét. Ez látható az alábbi, elképesztően látványos videón.

Mondjuk felőlünk a feje búbján is pöröghetne a sziklák tetején, akkor is Jason Momoa lenne a befutó.

523
773