Ezek a nudisták egyszerűen ilyenek: mindent meztelenül csinálnak. Tényleg mindent, a varázslástól a takarításig.

És ez sajnos nem mindig nyeri el mindenki tetszését.

Az alábbi angol férfinak, Rob Jennernek most bíróság elé kell állnia, mert naturista és felújította a házát. És természetesen a tatarozáshoz sem vett fel semmit, kivéve, ha valami veszélyes eszközt használt.

A fényképekről úgy tűnik, hogy az utcáról valószínűleg nem túl sok minden látszódhat abból, ami a kerítésen túl folyik, mindenesetre a szomszédok mindig is mosollyal üdvözölték Jennert. A Metro tudósítása szerint a 42 éves férfi éppen a csapot szerelte otthon pucéran (mellesleg: az nudizmus, ha az ember az otthonában bent egyedül meztelenül van?), amikor egyszercsak kijött a rendőrség és letartóztatták. Mint kiderült, a szemébe mindig mosolygós szomszédok a háta mögött azért feljelentették azzal a panasszal, hogy meztelenül tatarozta a házát, és ezzel közszeméremsértést követett el.

A letartóztatásnak a források szerint mindössze annyi következménye lett (eddig), hogy Jenner kirakott egy táblát a kertjébe, ami figyelmeztet, hogy itt egy nudista lakik, úgyhogy ha valaki nem akar meztelen férfit látni, ne nézzen be a kertjébe.

Ön is perelt volna, ha ez a férfi az ön szomszédja lenne? Szavazzon!

610
619