Azoknak, akik már unják a kockahasú, egy szál gatyára vetkőzött szépfiúkat, és valami egyedire vágynak, tessék: a sellőszabó után itt a 24 éves Eric Montel, a sellőfiú.

Montel a Buzzfeed magazinnak mesélte el, hogy amióta az eszét tudja, sellő szeretett volna lenni. Első uszonyát 2012-ben kapta, és két éve kezdett el hivatalosan habfiúként élni. Hogy ez pontosan mit jelent, fogalmunk sincs, de talán jobb is ez így.

Arra a kérdésre, hogy a férfi miért pont sellőként él, azt válaszolta, hogy ezek az élőlények a történelem legrégebbi misztikus élőlényei.

Egyszerűen imádom, hogy milyen szabadok, és nem kell aggódniuk a pénz, vagy a számlák miatt. A személyiségük pedig egyik pillanatban lehet elbűvölő, a következőben pedig veszélyes. Ráadásul az emberek nem tudnának szembeszegülni velük.

Montel tisztában van azzal, hogy a köztudatban nem azonos a sellőkről alkotott kép azzal, ahogyan ő néz ki, de abban reménykedik, hogy ezt a felfogást meg tudja változtatni.

Azt akarom, hogy az olyan emberek, mint én, függetlenül a bőrszínüktől tudják élni az álmukat. Sellőnek lenni azt jelenti számomra, hogy szabad vagyok. Hogy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Mint az óceán, szabad vagyok, és a saját utamat járom. Miért legyél átlagos és unalmas, ha bármilyen lehetsz?

1115
1632