Fent a Tigertown nevű ausztrál együttes új, Papernote című klipjét nézheti meg, ami nagyrészt abból áll, hogy a zenekar egyik tagját leöntik vízzel. Így leírva nem hangzik túl izgalmasan, de kérjük, kattintson azért, a videó hipnotikus hatású lassított felvételekből áll, és valami kivételesen gyönyörű. Meg a szám se rossz éppen egyébként.

Szintén a napokban jelent meg a fenti videó. A Hősök című sorozatból is ismert, 39 éves Milo Ventimiglia Ellen DeGeneres talkshow-jában szerepelt, ahol a háziasszonyt éppen Miley Cyrus helyettesítette. Jót beszélgetnek Ventimigliával az első négy és fél percben a színész új sorozatáról, a This Is Usról, aztán a férfi (jótékony céllal persze) kisgatyára vetkőzik, és...

leöntik vízzel!

Néha szoktunk három videóból álló összeállításokat csinálni, úgyhogy most se állunk meg kettőnél, sőt, emeljük a tétet. Párizs éjszakai életének ugyanis régóta nevezetessége egy Raidd nevű bár, ahol az italozó nagyközönséget azzal szórakoztatják, hogy néha megjelenik egy-egy modell egy erre kialakított fülkében és alaposan lezuhanyozik. Az alábbi videó elég jól mutatja be, hogy miről van szó.

288
250