Ebben a posztban egy modellt mutatunk be önnek, aki még csak idén nyáron töltötte be a 18. életévét. Lucky Blue Smithnek hívják (kicsit úgy hangzik, mint egy cigarettamárka), már 10 évesen felfedezték, 12 éves kora óta modellkedik. A nomen est omen mondás igencsak illik rá, mert egyrészt tényleg szerencsés, hogy 18 éves korára annyira befutott, hogy a models.com mérvadó listáin már most a legjobb 50 között szerepel és nyilván sok-sok milliót keresett már, mire nagykorú lett, másrészt pedig az egyik legmarkánsabb dolog a megjelenésében, hogy kék a szeme. Annyira híres ő, hogy a képügynökség archívuma szinte rogyadozik a fotóitól, íme néhány a kínálatból.

De természetesen Lucky Blue Smith azért olyan értékes és fontos a modellügynökségek, illetve a modellekkel reklámozó cégek részére, mert a srácot valamiért kiugróan sokan követik a közösségi oldalakon – ebben is nagyban emlékeztet ő Palvin Barbara új haverjára, Neels Visserre. Na és mi van Lucky Blue Smith Instagramján, ami olyan baromi érdekes? Hát a szokásos szexi szelfik.

Na jó, de macskás kép nincs?

Dehogynincs! Sőt, kutyás is!

Döbbenet, már könyve is van!

A photo posted by LUCKY BLUE SMITH (@luckybsmith) on

Plusz egy rockzenekara is, amiben három nővérével (igen, eléggé csehovi a felállás) zenélnek. Lucky Blue Smith azt mondja, nem is annyira a modellkedés a kedvence, szíve szerint a zenélésből élne. Hát egyszer talán megadatik neki az is, mi borzasztóan drukkolunk. Több képet viszont nem mutatunk róla az alábbi zenekaroson kívül, szavazzon inkább egyet a poszt alján! Mit szól a fiatalemberhez?

943
769