John Abraham neve és arca is ismerős lehet a magyar nézők számára, a Water (Víz) című kanadai-indiai filmben ugyanis már láthatták az indiai szupermodell-színész-producert.

My GQ cover !!! Out in August . Good reading guys :)

John Abraham (@thejohnabraham) által közzétett fénykép,

De most nem az arcáról lesz szó ebben a posztban.

Az indiaiak Hugh Jackmanje ugyanis rettentően izgalmas Instagramot vezet, ami telis-tele van a színészről készült félmeztelen fotókkal és videókkal. 

És még mielőtt abba a hibába esne, hogy a kigyúrt férfitest láttán negatív sztereotípiák jutnak az eszébe, és izomagyat kiáltana, ki kell ábrándítsuk:

John Abraham nem csak szép, hanem okos is.

A pali a Bombay Scottish Schoolban tanult Mumbaiban, azután közgazdász diplomát szerzett a Jai Hind College-ban, majd a Narsee Monjee Institute of Management Studiesban. Olyan szorgalmas és jóeszű volt, hogy kiváló tanulóként ösztöndíjat is kapott a Mumbai Oktatási Alapítványtól.

Hope you guys enjoy !!!!

John Abraham (@thejohnabraham) által közzétett fénykép,

Abrahamot viszont vonzani kezdte a színészet, ezért nem sokkal azután, hogy sikeres modellként is befutott, órákat vett a Kishore Namit Kapoorban, mindemellett pedig elvégzett egy színészeti kurzust is.

Nevét most már némi túlzással az egész világ ismeri.

Congrats to Men's Health on its 101st issue! Get my personal tips inside to build the best version of yourself. #menshealth #fitness

John Abraham (@thejohnabraham) által közzétett fénykép,

És ami még még vonzóbbá teszi: a PETA és a Habitat for Humanity lelkes támogatója.

338
418