Németországban is van Celeb vagyok, ments ki innen!, a dzsungeles valóságshow ott Ich bin ein Star - Holt mich hier raus! címmel fut az RTL műsorán. Az idei évadot egy, a közvéleményt eléggé megosztó figura nyerte meg: Marc Terenzi, akit egykor még amerikai popsztárként tartottak számon, mára viszont vetkőzéssel keresi a kenyerét. 

A 38 éves Terenzi némi olasz vérrel ereiben kezdte meg pályafutását az államokban, és sikeresnek volt mondható. Hét évig tanult zongorázni, utána gitározott és szaxofonozott is. Műsorvezető volt egy bostoni televíziónál, a Disney táncstúdiónál dolgozott, tagja volt a Natural fiúbandának, és még szólókarrierbe is fogott. 

A nőknél is aratott, kapcsolatban volt Sarah Connor német énekesnővel, akivel családot alapított és letelepedett Németországban. A házasságból két gyerek született, ám a boldogság csak négy évig tartott. Terenzi persze nem sokáig búsult, összejött a topmodell Gina-Lisa Lohfinkkal, aztán egy müncheni nőtől született egy harmadik gyereke. Később a playmate Myriel Brechtel szült neki egy fiút, tavaly pedig Katy Milacek aktmodell.

Ennyi gyerek után nem is csoda, hogy anyagilag becsődölt, fizetésképtelenné vált, a hannoveri bíróság eljárást indított ellene. Manapság azzal keresi a kenyérre valót, hogy a Sixx Paxx nevű formáció tagjaként sztriptízel kiéhezett nőknek.

Terenzi egyébként nem volt mindig ilyen szép szál legény, tipikus aputestet dolgozott le rövid idő alatt ahhoz, hogy ismét arathasson a színpadon.

327
515