Ebben a posztban egy 34 éves férfit mutatunk be önnek, Blake Hortonnak hívják és New Jersey-ben él. Világéletében szeretett nagyokat zabálni mindenféle egészségtelen kajákból, ennek megfelelően szép lassan felkúszott rá vagy 30 kiló felesleg. Íme egy fotó ebből a korszakból.

Ugye általában ilyenkor a nagy átalakulós sztorik úgy szoktak folytatódni, hogy az illető elindul edzeni és közben átáll a gyorskaják és édességek zabálásáról a csirke-rizs-kombóra, amitől aztán izmos lesz és a testzsírja eltűnik. Horton is változtatott az életmódján: most már ő is edz, de a zabálással nem hagyott fel. Ugyan naponta csak egyszer eszik most már,

de akkor zabál egy hatalmasat.

Ez általában éjszaka történik, és a kajaorgiát az interneten egyenesben szokta közvetíteni az érdeklődőknek.

Valóban hatalmas mennyiséget fogyaszt el ilyenkor egyszerre, és egyáltalán nem egészséges kajákból. Van benne pizza, taco, fagyi, keksz, szalonna, rágcsa, tejszínhab, virsli, minden – gyakran ráadásul elég váratlan kombinációkban. Horton azt mondja, ő szeret mókázni az étellel, nem szimpatikus neki, hogy ezt a témát olyan véresen komolyan veszi újabban mindenki. A férfi saját bevallása szerint terhesnek néz ki, miután telezabálja magát. Erről is van fotó természetesen.

A Mirrornak azt nyilatkozta a férfi, hogy amikor diétázni kezdett, ő is többször evett egy nap és mindig keveset, de eközben borzasztóan érezte magát. A kalóriákat azóta is számolgatja, csak most nem osztja szét a napi adagot több étkezésre, hanem egyszerre zabál be 24 órára való adagot. Azt mondja, hiába utána a 24 óra koplalás, így végre nem éhes egész nap. Az alábbi videóról elég jól kiderül, hogy néznek ki gigantikus zabálásai, amiket aztán másnap letornáz.

És végül Horton Instagramját is ajánljuk, ha még mindig nem látott volna belőle eleget. Ja igen, és tegyük hozzá, hogy bár a férfi azt állítja, hogy semmi baja nincs, azért valószínűleg nem véletlen, hogy a dietetikusok nem igazán ajánlják az ilyen zabálásokat.

A video posted by Blake. (@blake_201) on

696
1303