Talán kevesen tudják még, de a Csillagainkban a hiba című 2014-es film férfi főszereplője nem csak színészettel foglalkozik, hanem a zenéléssel is kacérkodik. A napokban jelent meg az új videoklipje Thief című dalához, aminek képi világa komoly indok arra, hogy a Kockahas blogban szerepeljen a srác. Ansel Elgort ugyanis eléggé nekivetkőzik a felvételen, és bár macsó kiállásról még túlzás beszélni, tuti az a cél, hogy a tinilányok ezrei visítsanak a gyönyörtől. 

A 22 éves amerikai színészről érdemes tudni, hogy első filmes szerepét 2012-ben a Carrie című filmben, Stephen King híres regényének újrafeldolgozásában kapta, és egyből olyan nagy nevek mellett játszhatott, mint Julianne Moore vagy Chloë Grace Moretz. Később szerepelt A beavatott feldolgozásában, majd a Csillagainkban a hiba című filben, ami meghozta számára a sikert.

What Can Make Me Feel This Way

anselelgort (@anselelgort) által közzétett fénykép,

Azóta a nevéhez fűződik a Férfi, Nő és Gyerek, A lázadó, A hűséges, a November Criminals, és a Billionaire Boys Club is - ha esetleg valakinek kedve szottyant hozzá a fenti videó alapján. Érdemes csekkolni az Instagramját is, ahol már több mint hétmillióan követik, többek között az ilyen és ehhez hasonló videói miatt is: 

Favorite way to end my climbing session *

anselelgort (@anselelgort) által közzétett videó,

Tetszik? Nem tetszik? Lehet szavazni!

Pastel skies Photo by Sophie @sophieelgort

anselelgort (@anselelgort) által közzétett fénykép,

736
673