2015-ben Måns Zelmerlöw nyerte meg az Eurovíziót, és ha a dalára ön nem is emlékszik, arra talán igen, hogy nem egy tohonya és előnytelen külsejű lúzerről van szó.

Hát most megvolt a 2017-es Melodifestivalen, ami Svédországban A Dalnak megfelelő előválogató az Eurovízió előtt, és a tavalyi kamaszfiú győzelme után idén megint egy Zelmerlöwhöz hasonló kategóriájú férfi nyert. Úgy hívják ezt a fiatalembert, hogy Robin Bengtsson. Gondoltuk, beteszünk egy pár képet az Instájáról ebbe a blogba.

Robin Bengtsson 26 éves, és 2008-ban lett híres a Swedish Idol című éneklős tehetségkutató-műsor segítségével. A borítóképen is ő látható természetesen, alább azt tekintheti meg, milyen, amikor Bengtsson a kádban olvassa az autós újságot.

 Itt meg nyaralni voltak a barátnőjével:

Szép pár, nem?

Ja igen, és itt van a szám, az I Can't Go On, ami Pápai Joci Origójával fog vetélkedni majd a dalfesztiválon májusban. Vigyázni kell a svédekkel, mindig is nagyon erősek voltak az Eurovízión, de újabban különösen jó passzban vannak: a legutóbbi hat versenyből ötször végeztek a legjobb öt között és ebből kétszer nyertek is.

391
441