Az angliai Wakefieldben élő 33 éves Miro Judttal hat év után szakított a barátnője, aki nem bírta már elviselni barátja életvitelét. A férfi ekkor 134 kilót nyomott, és javarészt gyorséttermi kajákon élt. Judt ezek után úgy gondolta, bebizonyítja exének, hogy igenis képes a változásra. Elkezdett edzeni, mindemellett a zsíros ételeket, édességeket, szénsavas üdítőket csirkére, halra, tojásra és proteinshake-re cserélte, ami már pár hónap múlva látványos eredményt hozott – írta az Elite Daily

Új külsejével a férfi pillanatok alatt be tudott csajozni is, egy társkereső weboldalon ismerkedett meg a modell Victoria Wilsonnal, akivel azóta együtt élnek és edzenek, sőt, már a házasságon gondolkoznak. 

Judt szerint barátnője volt az, aki visszaadta az önbizalmát, és meg sem fordul a fejében, hogy Wilson csak azért van vele, mert jó a teste. 

A pasi viszont a jelek szerint még mindig nincs túl az előző barátnőjén, azt reméli ugyanis, hogy ha az exe meglátja őt az utcán, vagy rákeres a Facebookon, egyből bánni fogja, hogy kidobta.

1031
1562