Amikor a Ninja Warrior nevű vetélkedő magyar verziójának eseményén Dudás Miklós világbajnok kajakozót megkértük, hogy pózoljon egyet a Kockahas blog számára, ezt válaszolta:

Jó, de most van rajtam három kiló, mert másfél hónap múlva lesz majd egy versenyem, arra fogyok majd be, most tömegelünk.

Szóval ennél jobban szokott kinézni, jelenleg egy ilyenben kell kiegyezni.

Hátulról is lefényképeztük, mert ezt a tetoválást önnek is látnia kell.

Amikor arról kérdeztük, az esemény különböző feladatai közül melyik tetszett neki a legjobban, azt mondta, az összeset élvezte. Sőt, hozzátette, hogy ő általában is minden sportot szeret, legfeljebb az fordulhat elő nagy ritkán, hogy éppen nincs kedve nekiállni valaminek:

Szeretek mindent, ami sport. Élsportoló vagyok, ez a munkám, szóval ha van kedvem, ha nincs, csinálni kell. Télen minden be van fagyva, ezért télen nem evezünk, hanem úszni járunk. Ilyenkor reggel hatkor felkelni, kimenni a Margit-szigetre és öt kilométert leúszni úgy, hogy napi két edzés van és diétázni is kell mellette… – na ehhez nincs mindig kedvem. De közben meg mégiscsak gyönyörű dolog, és összeteszem a két kezem, hogy a sportból élhetek.

Több sportágat is kipróbált kisgyerekként, de nagyon fiatalon rátalált a kajakozásra. Így mesélte el, hogyan ismerkedett a sporttal kisgyerekként:

Amikor még nagyon kis gyerek voltam, először úsztam, aztán fociztam, de nyolc évesen rátaláltam a kajakozásra. Nyáron levitt anyukám a kajaktelepre, nagyon sok velem egykorú gyerek ott volt, megszerettem. Azóta nyomom folyamatosan.

Ha még nem tette volna, nézze meg most a képeket! Dudás Miklós 26 éves.

Szörnyű lehet ilyen súlyfelesleggel élni ;)

Posted by Velvet on Monday, 24 April 2017
1852
2443