A Ninja Warrior című vetélkedő hazai indulása kapcsán rendezett eseményen a lovas színházból és Nánási Pál fotóiról is ismert Pintér Tibort félrevontuk a különböző tesztfeladatok, erő- és ügyességpróbák befejezése után egy miniinterjú erejéig. A Kockahas blogról lévén szó, természetesen elsősorban a Ninja Warrior-feladatokról és általában az edzésről kérdeztük, meg persze kértünk tőle félmeztelen fotót. A képeket máris megnézheti, a rövid beszélgetést pedig a képek alatt olvashatja.

Hogy érzed, hogyan teljesítettél ma ezeken a próbákon?

43 éves énekes-színész vagyok, szerintem ehhez képest nincs szégyenkeznivalóm. Szerintem egy férfi, amíg lehet, tartsa magát karban – ezt mint a lovas színház igazgatója is vallom. Nálunk az előadásban egy férfi legyen „szép”, legyenek kimunkált izmai, mert a lovas színház egy életre kelt, történelmi kosztümös mozi. És egy ilyenhez szép emberekre van szükség.

Milyen testalkat kell ahhoz, hogy az ember egy ilyen összetett pályán jól teljesítsen?

A mai body builder sztárok fele, köztük a példaképem, Dwayne Johnson valószínűleg elvérezne ezeken a gyorsasági, futós feladatokon, mert itt más típusú munkára van szükség. Nem is tudom, hogy mi ehhez az igazán jó alkat, de meglepett, hogy Dudás Miki, aki nálam nagyobb darab, magasabb és szélesebb – meg persze 20 évvel fiatalabb is –, mennyire ügyesen teljesítette a gyorsasági, robbanékonyságot igénylő feladatokat is.

Hogy, mikor, mennyit szoktál edzeni?

Szinte minden este, előadás vagy próba után megyek edzeni: futok háromnegyed órát és egy olyan fél órát kondizok. Ma este például a Zorro című musicalt próbáljuk, azután megyek majd a terembe.

Feltételezhetően egy ilyen előadás fizikailag eléggé igénybe veszi az embert, és még ezután menni edzeni...

Ez akkor lesz majd fizikailag igazán megterhelő, amikor majd lovakkal próbálunk majd a főpróbahéthez közel. Egyelőre még csak ott tartunk, hogy ülök egy székben a mikrofonnal a kezemben.

Nagyjából hány órakor szokott lenni, mire eljutsz odáig, hogy kezdődhet az edzés?

Este tíz és tizenegy között járok le egy éjjel-nappali konditerembe és hajnali fél egykor fejezem be. Imádok ilyenkor edzeni, ekkor pörgök fel. Nem kifejezetten tartom egészségesnek, jobb lenne reggel, de mivel színész vagyok, hozzászokott a szervezetem a hajnali lefekvéshez.

1461
1853