Nyilván senki nem azt várja az Exek az édenben című realitytől, hogy a társadalom különböző rétegeit bemutassa, vagy hogy markánsan eltérő személyiségeket vegyen elő. Természetes, hogy van egy csomó közös vonás azokban, akik bevállalják a szereplést egy ilyen műsorban, de azért az eddigi 5 férfiversenyzőt elnézve mégiscsak feltűnő, hogy külsőre is mennyire hasonlítanak. Mindegyikükre jellemző, hogy

  1. szakállas,
  2. tetovált és
  3. izmos,

amiből azt a következtetést vagyunk hajlamosak levonni, hogy náluk nyilván ezek számítanak a férfias külső kötelező jellegű alapjainak. Úgyhogy nézzük is sorban az öt játékost, és értékeljük ki őket ezeknek az ismérveknek a mentén, aztán állítsuk fel az objektív, végleges, megkérdőjelezhetetlen és mindent eldöntő sorrendet arról, hogy melyiküknek mennyire férfias a megjelenése.

Bence

Szakáll: 5/3. Az elsőnek kiesett játékos elég diszkrét szakállal rendelkezik. Tudunk egy másik Bencét, akinek ugyan semmi köze ehhez a műsorhoz, de ha az ő szakállát vesszük a maximális 5 pontnak, akkor itt most egyértelműen csak 3 pont jár.

Tetoválás: 5/2. Eszünk ágában nincs filozofálgatni meg esztétikailag értékelni, természetesen kizárólag a mennyiséget nézzük tetoválásoknál is. Bence elég visszafogottan varratott eddig, az ötből csak két pont jár neki.

Izomzat: 5/4. Ha az egy pont azt jelenti, hogy valaki teljesen antisportos külsővel rendelkezik, az öt pedig a testépítők szintje, akkor Bencét egy négyesnek lőhetjük be.

Összesen: 9 pont.

Norbi

Szakáll: 5/4. Sajnáljuk, Norbinak ugyan csak egyetlen fokozottal, de azért egy kicsit dúsabb és látványosabb a szakálla, mint Bencéé.

Tetoválás: 5/4. Ötből négy pont jár a két kart és a fél mellkast fedő tetoválásra, a maximum pontért ennél sokkal többet kell bevállalni.

Izomzat: 5/4. Ha Bencének négyet adtunk, Norbinak is négyet kell adnunk, nagy különbség nincs köztük.

Összesen: 12 pont.

Tamás

Szakáll: 5/2. Hát ez egy tipikus kegyelemkettes, Tamáson éppen, hogy serkent egy kis borosta a fotózáskor.

Tetoválás: 5/4. Aggódunk Tamásért, mert igazán csak a tetoválás az a terület, ahol rendesen hozza a jó férfias mennyiséget.

Izomzat: 5/2. Sehol egy kockahas?! Felháborító.

Összesen: 8 pont.

Milán

Szakáll: 5/1. Sokkoló egy műsor ez az Exek az édenben. Egyszer egy olyan férfit mutatnak, akinek nincs is kockahasa, utána meg egy olyat, aki még csak nem is szakállas?!

Tetoválás: 5/2. Egy kis felirat a szív fölött, meg egy felkartetoválás, ebből egy kettesnél jobb osztályzat sajnos nem jön ki.

Izomzat: 5/4. Nagy szerencséje Milánnak, hogy személyi edzőként dolgozik, de a végső pontszáma így is rendkívül gyenge, a maximumnak a felét se éri el.

Összesen: 7 pont.

Geri

Szakáll: 5/4. Na végre egy újabb, jól ápolt egyenszakáll! Ezt már szeretjük!

Tetoválás: 5/1. Nulla pontot nem adunk, bár a fotók alapján sajnos igazából az járna. Egyszerűen nem tudjuk elhinni, hogy Gerinek tényleg nincs tetoválása. Biztos olyan helyen vagy helyeken van, ahol nem látható.

Izomzat: 5/3. Geri pontosan a középút. Látszik rajta, hogy sportol, de azért nem mondható szembeöltően izmosnak. Ha komolyan veszi a realityszereplést, gyakrabban kell járnia mind a tetoválószalonba, mind a konditerembe.

Összpontszám: 8 pont.

A végső sorrend tehát a következő

a legférfiasabb külsejű játékostól a legkevésbé férfias külsejű játékosig haladva:

  1. Norbi, 12 pont
  2. Bence, 9 pont
  3. Geri, 8 pont
  4. Tamás, 8 pont
  5. Milán, 7 pont
Gratulálunk Norbinak!
699
572