Akik folyamatos olvasói a Kockahas blognak, tudhatják, hogy a celebek mellett olyan civilekkel is foglalkozunk, akik példaként szolgálhatnak mások számára. Most ismét rábukkantunk egy ilyen srácra, aki mindössze 18 éves, de elképesztő testi adottságokkal rendelkezik. 

Bemutatjuk Kondor Nátánt: 

A jelenleg közgazdásznak tanuló fiú 14 éve sportol, amit 5 évesen focival kezdett, majd versenyszerűen karatézott, később boxolt, aztán jött a kondi! Ennek eredményeképp a teste már 16 évesen így nézett ki:

Mostanság döntöttem el, hogy ha elérem azt a szintet a testépítés terén, amit kitűztem magamnak, akkor elindulok egy naturális versenyen

– mondta a Velvetnek Kondor Nátán, aki számára nincsen tiltólistás kaja, rendesen eszik mindent, csak az egészségtelen kajákból mértékkel.  

Azt vettem észre magamon, hogy ha nem eszek eleget, akkor nincs elég erőm és energiám az edzéseken, de amikor rendesen eszek és viszonylag sokat, akkor nincs gond. Ja és a házi koszt a kedvencem, amit anyukám elém rak, úgyhogy ez az ő érdeme is. 

Mindig is az motivált, hogy szerettem volna kitűnni a sorból, nem szerettem volna átlagos lenni. A korosztályomat használtam egy mércének. Most 18 éves vagyok és ehhez mérten szeretném a maximumot kihozni a testemből.

A sporton kívül Kondor Nátánnak nincs kifejezett hobbija, ha épp nem a konditeremben van, akkor pihen, vagy a barátaival lóg. Példaképe az édesapja, illetve Lazar Angelov (akinek az Instagramját itt lehet megnézni). 

1986
2265