Magyarország nem szerepelt kedd este az Eurovízió idei első elődöntőjében, ezért feltételezzük, hogy ön nem nézte a műsort. Túlzottan sokat nem vesztett, hiszen a lényeget úgyis megnézheti majd a szombati döntőben, de azért egyvalamiből kár lenne kimaradnia. Pontosabban egyvalakiből:

a Montenegró színeiben induló Slavko Kalezićből.

Ő látható az alábbi képen egy olyan személlyel, akit valószínűleg nem kell bemutatni.

Szóval az az érdekes a fenti képben, hogy Slavko Kalezić sok mindenben nagyon emlékeztet Conchita Wurstra, sok mindenben viszont drasztikusan különbözik tőle. Ugye mindketten elég meghökkentő külsővel rendelkeznek, és az bennük a meghökkentő, hogy a nagyon nőieset keverik a nagyon férfiassal. És mindketten egy relatíve kis országból indultak az Eurovízión. Eddig a hasonlóságok.

A fő különbség azonban az, hogy Conchita Wurstnak elképesztően jó hangja van, plusz hogy az ő idejében a szakállas transzvesztita ötlete még viszonylag frissnek hatott, és hogy ő egy egész jó számot énekelt. Ennek megfelelően Conchita Wurst borított mindent és 2014-ben meg is nyerte az Eurovíziót, míg a copfpörgető Slavko Kalezić a tegnapi elődöntőben kiesett (a svéd titán viszont továbbjutott). Alább megtekintheti a montenegrói énekes performanszát, egy Space című dalt adott elő.

Talán ön is egyet ért a keddi eredménnyel annyiban, hogy ez a dal zeneileg még az Eurovízión se érdemli meg, hogy a jobbak közé jusson, de ettől még van annyira látványos Slavko Kalezić műsora/stílusa, hogy egy gyors posztot csak megér a Kockahas blogban, mielőtt engedjük őt feledésbe merülni. És kétségtelen, hogy rengeteg mindent lehet kritizálni Slavko Kalezićben, de azt nem lehet mondani, hogy ne edzene tisztességesen.

Meg is van a foganatja.

Sőt, régen még egész konszolidáltan is ki tudott nézni, már ha valaki a konszolidált kinézetű férfiakat preferálja.

Na de a végén még álljon itt a Space című dal rengeteg meztelen felsőtestet és pörgő műcopfot tartalmazó, csodásan kínos mozzanatoktól hemzsegő videóklipje. A poszt legalján szavazhat róla – nem hisszük el, hogy nincs véleménye!

1369
441