Britney Spearsnek van egy új, gyúrós pasija, többször is mutattuk már őt. És megintcsak ez a Sam Asghari jutott eszünkbe, amikor megláttuk az alábbi videót az Instagramon.

A felvétel Willie Gomez fiókjából származik, és természetesen magát Willie Gomezt ábrázolja, mi viszont élünk a gyanúperrel, hogy önnek fogalma nincs, ki a fene ez a Willie Gomez, és ennek megfelelően még sosem látta a fenti klipecskét. Se ezt az alábbit.

Szóval ez a Willie Gomez Britney Spears egyik legnépszerűbb táncosa, és hát nagyjából ugyanaz a karakter, mint Sam Asghari, csak melegebb és kevésbé gyúrós kivitelben. De ugyanolyan nagydarab, izmos, sötét hajú, szakállas és jóképű.

Egyszer már mutattuk őt, és a szavazás állása szerint nézőinknek tetszettek Gomez fekete-fehér képei, ezért gondoltuk, hogy baj nem lehet abból, ha végre egyszer színesben is megmutatjuk. Merthogy pár hete ott volt egy vörösszőnyeges eseményen, ahol végre színesben fotózták. És ahol ripsz-ropsz lekerült Gomezről a póló. Szakmai ártalom, nyilván.

Mint mindig, most is lehet szavazni! Tetszett? Nem tetszett? Klikkeljen!

577
619