Több forrást is megnéztünk, nemcsak a Boredpanda állítja (vagy legalábbis hiszi el), hogy a következő férfi betöltötte az ötvenedik életévét. Kevésbé lepődnénk meg, ha mondjuk 20-nak mondaná magát ennek az Instagram-fióknak a tulajdonosa.

Tényleg nem őszül? Vagy festi a borostáját is? Csak összehasonlításként: itt egy poszt egy másik, éppen 50 éves férfiról.

Ja, annyira a közepébe vágtunk a dolgoknak, hogy az életkoron kívül a többi fontos adatot el is felejtettük rögzíteni. Szóval ön most Chuando Tan felsőtestét csodálja éppen, aki Szingapúrban él és az a foglalkozása, hogy fotós.

Az ázsiai férfiak között azért nem ő az első, aki a jelek szerint megütötte a főnyereményt a génlottón, na de azért ez annyira durva, hogy a kétségeink teljes mértékben csak akkor oszlanának el, ha lenne egy poszt Chuando Tan születési anyakönyvi kivonatáról. De ehelyett az edzőterméről van.

Na, ki mit szól ehhez a férfihoz? Még egy szemüveg nélküli képet is mutatunk, amin a szemkörnyéke is teljesen ránctalannak tűnik, aztán a poszt alján egyetlen klikkeléssel lehet szavazni!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az alábbi képeken látható férfi elvileg 50 éves elmúlt

Szokás azzal dobálózni, hogy XY hihetetlenül jól néz ki, de nagyon nehéz elhinni, hogy a génlottó következő nyertese tényleg a '60-as években született.

11 · Jul 28, 2017 02:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
585
733