Nézelődhetnétek itthon is többet!

– írta egy Velvetolvasó a Kockahas blognak, mellékelve az alábbi fotót.

A post shared by Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) on

Bár nemrég szerepelt nálunk Dudás Miklós, belátjuk, hogy ez egyáltalán nem mentség, Tóth Dávid sem maradhat ki tovább a Kockahas blogból. Az olimpiai ezüstérmes kajakozót természetesen először megkerestük, hogy mit szólna, ha ajánlanánk az Instagramját a Kockahas blog nézőinek, aztán miután igent mondott, kicsit érdeklődtünk is nála az edzésekkel kapcsolatban.

A post shared by Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) on

A fenti képen Tóth Dávid ugyanis egy konditeremben látható. Vajon amikor egy kajakos lemegy egy ilyen terembe, mennyiben edz másképpen, mint egy átlagember? És ami miatt még jobban furdalta az oldalam a kíváncsiság: edzenek lábra is a kajakosok? Íme Tóth Dávid válasza:

Edzünk lábra is, de elsősorban a felsőtest izomzatát erősítjük, amelyek szükségesek a sportágunk mozgásának végrehajtásához. A plusz, számunkra felesleges izomzat csak többlet oxigénhiányt eredményez. Specifikusabb a konditermi edzésünk, mint egy átlagembernek, aki lejár edzeni a terembe.

A post shared by Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) on

A fenti fotón jól látszik a tetoválás, amely a borítóképen látható pillanatnak állít emléket: Tóth Dávid a londoni olimpián szerzett ezüstérmet kajak négyesben 1000 méteren. És hogy egy edzős képpel fejezzük be, íme egy felvétel, ami egy kajakra szerelt GoPróval készült.

A post shared by Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) on

944
2112