Charli XCX az (I Don't Care) I Love It című slágerrel vált világhíressé, és ennek a posztnak az az apropója, hogy a 24 éves brit énekesnőnek van egy friss és új klipje. A címe:

Boys.

A videó rengeteg többé-kevésbé híres fiút (férfit) tartalmaz, ön felismeri őket? Alább lesz egy kis segítség.

Szóval pár példa: a palancsintákat Joe Jonas falja, a lángnyaló albínó modellt Shaun Rossnak hívják (ALERT: a lángnyalás balesetveszélyes, ön ne próbálja ki!), harmadrészt felbukkan egy pillanatra Tom Daley műugró, Mark Ronson sztárproducer meg rózsaszirmokon fetreng, és Will.i.am-et is nagyon könnyű felismerni. (Legalábbis annak, aki tudja, hogy néz ki Will.i.am, haha.)

A nyarak általában szexinős slágereket szülnek, de ha módjával is, azért akad férfikontent itt-ott. Ezért amit fent Charli XCX slágerével megkezdtük, azt most rögtön 3videós poszttá bővítjük, karácsonykor volt az utolsó ilyen poszt! Demi Lovato alábbi új klipje ugyanis szintén tartalmaz hasonló vendégszereplést, csak ez sokkal kevésbé rejtélyes, mert előre szólnak 2:06-nál, hogy most következik Jamie Foxx, szóval találgatni nincs nagyon mit. A szám címe Sorry Not Sorry, a klip helyszíne egy medencés házibuli az énekesnő otthonában, szóval van benne meztelenkedés bőven. (Termékmegjelenítés meg még több.)

Harmadikként pedig álljon itt a lassan két évtizede szórakoztató és lenyűgöző Goldfrapp együttes legutóbbi klipje. A Systemagic annyira már nem friss, mint a két fenti videó, szóval elvileg lehet, hogy ön már látta, de ha így van, akkor biztosan szívesen újranézi. Madarakat tartalmaz, meztelen és félmeztelen táncosokat és egy nagyon fura koreográfiát, híres férfi viszont nem vendégszerepel benne.

333
314