Nem előnytelen a külseje az alábbi férfinak, ugye?

Na és ha ehhez még hozzátesszük, hogy egy menő és folyton lezser, de elegáns, jól öltözött, de nem piperkőc olasz férfiról van szó?

Nem rossz, nem rossz, gondolhatja most a Kockahas blog nézője, de vajon lehet ezt még fokozni? Egy átlagos (na jó, átlagon felüli) olasz férfinak mióta jár külön poszt a Kockahas blogban?!

Természetesen igen, ezt még tudjuk fokozni.

Arcról nem néztük volna ki belőle (hasizomról meg pláne), de a fiatalember szaxofonozik.

A szaxofonozás a '80-as és '90-es években számított igazán menőnek, azóta valahogy megkopott a fénye, de az olyan szaxonofosok, mint például ez a Lorenzo Giupponi talán lassanként újra divatba hozzák. Őt mindenféle eseményekre szokták meghívni zenélni, és hát megértjük, miért.

Mellesleg az illető nem számít különösebben híresnek Olaszországban sem, csak éppen a környéken járt, amikor a 7 hét olaszban projektet csináltam, és ugyanazt a hashtaget használta, mint én, ezért akadtam az Instagramjára. Azóta tudom, hogy ha egyszer szexi férfiszaxofonosra lesz szükségem, kit hívjak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jó testű, sármos, olasz és ezt még tudja fokozni

Ez a fiatalember még tehetséges is a szerencsés gének és a rengeteg edzés mellé. A hasizma alapján nem néznénk ki belőle, de nézzék csak, mit tud!

7 · Sep 11, 2017 04:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
830
723