Képzelje el, hogy ön egy fiatal férfimodell, aki castingról castingra jár a New York-i divathéten, hogy hátha kap valahol egy lehetőséget. Tegyük fel, hogy a sok megmérettetés után önt ki is választják egy munkára, mondjuk nem a leghíresebb márkák közül az egyikhez, hanem a Parsons egyetem hallgatóinak bemutatójához, de azért ez is egy siker!

Örömében ön büszkén odamegy a helyszínre a divatbemutató előtt pár órával, és akkor megmutatják önnek, hogy majd egy csípőig érő, aranyozott szegélyű bugyiban, valamint egy nagyrészt átlátszó bodyban kell majd vonulnia a nagy nyilvánosság előtt. A szetthez lesz továbbá egy csizma meg egy nyakörvszerű nyaklánc.

Ugye, hogy ön is olyan fejet vágna, mint ez a szerencsétlen srác?

További rossz hírünk, hogy erről a modellről készült egy kép a színfalak mögött is, hátulról.

Természetesen nem csak ő volt az egész divatbemtutatón, sőt, még csak nem is kizárólag férfiak vonultak, de a Kockahas blogból mindig szigorúan ki szoktuk hagyni a nőket. Mindenesetre a képre kattintva egy csomó srácot megnézhet, és ha van kedve, merenghet azon, hogy a szándékosan trehány és ízléstelen szerkókban tudja-e értékelni a kétségkívül jelen levő játékosságot és kreativitást. Mellesleg ezt a stílust a Gucci tette híressé pár éve, szóval annyira eredetinek azért már nem számít, mert hát láttunk már ezt-azt az esztendők folyamán.

487
325