Ebben a posztban Brad Kroeniget mutatjuk be önnek. Ő egy kétgyerekes, 38 éves apuka, de a foglalkozása miatt érdekes igazán: modellkedik. Ennek megfelelően muszáj neki valahogy formában tartani magát, és a rengeteg lehetséges mód közül ő egy elég egyedit választott, méghozzá a kvázi állandó rizszabálást.

Kroening azt mondja, hogy napi hat-hét tálkányi rizst fogyaszt el, általában ebéd és vacsora között, így aztán egész nap úgy érzi, mintha tele lenne. A módszer persze önmagában még egy férfimodellnél sem eredményez perfekt külsőt, azért edzeni is kell mellé.

Hogy Kroening miért van rászorulva, hogy ilyen bizarr sztorikkal promózza magát, az kicsit rejtélyes, mert az Instagramját elnézve szerepel eleget tök jó helyeken enélkül is, plusz hol Lady Gagával, hol Kardashianékkel, hol Karl Lagerfelddel bulizgat/fényképezkedik. Alább egy családi magazinmegjelenésével büszkélkedik például.

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

Plusz a gyerekei is nagyon aranyosak! Ki mit szól? Mint mindig, legalul most is lehet szavazni, mondja meg a véleményét egyetlen klikkel!

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ő sem az íze kedvéért falja a rizst

Brad Kroenig egy híres amerikai modell aranyos gyerekekkel és elég bizarr étrenddel.

5 · Sep 19, 2017 08:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
266
285