Francis Montesinos a most aktuális ősz-téli kollekcióját februárban mutatta be a madridi divathéten, a napokban pedig már a következő, azaz a 2018-as tavasz-nyári szezonra készült egy show-val. Aminek a fotóin feltűnik egy hatalmas szakállú, teletetovált, elképesztően izmos, de hajtalan fiatalember, aki valószínűleg a tervező egyik kedvenc modellje lehet, mert az illető kiemelt szerepet kapott az előző, azaz a februári divatbemutatón is.

Amikor egy-egy ilyen figura jön szembe, akkor szólítja az embert a szakmai kötelességtudat és muszáj az illetőnek azonnal örök emléket állítani a Kockahas-blogban egy poszt formájában. Ezt a posztot olvassa most ön, igaz, a Kockahas-posztokat nézni sokkal jobb, mint olvasni.

Szóval klikkeljen a képre, és lapozza végig fél éves és egészen friss fényképeinket a madridi divathét legmarkánsabb egyéniségéről! Sikerül rajta felfedezni a Hannibal Lectert ábrázoló tetoválást? Klikkeljen szorgalmasan, garantáljuk, hogy a végére meglesz! (És nem, nem az Az rémbohócára gondoltunk, se nem a REDRUM feliratra a Ragyogásból, Freddie Kruger szintén túl könnyű feladvány lenne, a Star Wars birodalmi rohamosztagosáról nem is beszélve.) 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Keressük meg együtt a Hannibál-tetkót ezen az izommodellen!

Erre az elképesztő fizikumú spanyol férfira valahová Hannibal Lecter figuráját is rátetoválták minden idők egyik leghíresebb horrorkrimijéből. Megtalálja?

6 · Sep 24, 2017 01:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

És persze az ön szavazatát is szívesen várjuk, tetszik ez az egyéni stílusú fiatalember? Nem az ön zsánere? Klikkeljen egyet a szavazócsíkra!

1476
957