A videó itt a lényeg, klikkeljen gyorsan a play gombra!

Alert, megint Kockahasblog-kompatibilis videóklippel jelentkezett a Goldfrapp együttes, amely zenekarnak elkötelezett híve a Velvet szerkesztőségének minimum egyhatoda. Ez a videó most az Everything Is Never Enough című számhoz készült, és valami fantasztikusan látványos, pedig csak kettő dolgot tartalmaz. Ez a két dolog:

  1. egy pucér férfi fut a sivatagban; valamint
  2. Alison Goldfrapp énekel a sivatagban.

Ha már videót posztolunk, mindig három videót posztolunk egyben, úgyhogy következzen még kettő, folytassuk mondjuk egy divatbemutatóval New Yorkból.

A múltkor kaptunk profi fotókat a MarcoMarco show-járól, hát ezúttal azonban sajnos pont senki nem ért rá a Gettytől, de végülis minek mentek volna el, ha úgyis felteszik az egész bemutatót videón a Youtube-ra, tele eszméletlenül felöltözött travikkal és eszméletlenül kigyúrt izommodellekkel.

A harmadik videón pedig egy Boy Radio művésznevű fiatalember táncol egy galériában olyan zenére, amit csak ő hall. Ezt az Instagramot már viszonylag rég szeretnénk nézőink figyelmébe ajánlani, hát most kihasználjuk az alkalmat és harmadiknak idetesszük őt. Ha valami egészen egyedit és vártalant szeretne tapasztalni, akkor esetleg klikkeljen tovább Boy Radio Instagramjára, mert van valamennyi esély arra, hogy ilyen külsejű és stílusú fiút ön még sosem látott.

A post shared by Boy Radio (@boy.radio) on

Hogy tetszett a három videó? Reméljük, jól! Alább lehet szavazni!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a poszt úgy kezdődik, hogy egy pucér férfi fut a sivatagban

A Kockahas blog legfrissebb videós összeállítása váratlan helyekre viszi majd el önt, csak egyben lehet biztos: izom, az mindenhol lesz.

1 · Sep 25, 2017 02:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
322
294