Ahogy szép lassan nézegetjük a Los Angeles-i divathét fotói közül a Kockahas blogba való képeket, most végre sorra kerül egy olyan bemutató is, amiről gyakorlatilag nincs mit írni. Korábban mutattunk egy olyan műsort, ahol az összes modellnek őszesre-fémesre volt festve a haja. Erre önök? Leszavazták a poszt alján. Aztán jött egy másik, itt szájfényben feszítettek a férfiak. Önök csak kacagtak. (Vallomás: mi is.)

Na de ma végre egy olyan divatbemutatót lehet nálunk megcsodálni, ahol nincs semmilyen csicsázás. Annyira minimál a styling, hogy gyakorlatilag nincs is. A modellek haja szemlátomást nincs megcsinálva, úgy néz ki, hogy kb. olyan, amilyennel jöttek. Nincs egyenhaj, nincs smink, nincsenek kiegészítők, a háttér is puszta fehér. Az embernek az a benyomása keletkezik, itt ráadták a férfiakra az eladandó nadrágokat és kész. Szemlátomást kerülték az extrém külsejű modelleket is.

Klikkelje végig a képeket! Így jobban tetszik? Ezúttal különösen kíváncsiak vagyunk a szavazatokra, mondjon véleményt ön is!

931
696