Gordon Ramsayról az embernek elsőre nem a kockás has jut eszébe, ám a napokban kiderült, hogy a szakácsnak egyáltalán nem aputest van a pólója alatt, sőt! A kemény beszólásai miatt világhírűvé vált séf az Instagramon mutatta meg, hogy milyen félmeztelenül, a kommentelők pedig nem hisznek a szemüknek. Mutatjuk mi is, hogy ne maradjon ki az élményből:

A fotót már több mint 102 ezren lájkolták és többszáz hozzászólás érkezett rá, amelyek a „soha nem hittem, hogy ilyen teste van, „igazán főzhetne nekem is és az „ezen a képen jelmezben van? vonalon mozognak.

Pedig ha az ember kicsit jobban beleássa magát Ramsay főzésen kívüli életébe, akkor nem is annyira meglepő, hogy 50 évesen is ilyen formában van. A szakács ugyanis focistaként kezdte a karrierjét, amit egy sérülés miatt kellett abbahagynia, tehát a sport már fiatal kora óta az élete része. 2013 óta pedig rendszeresen indul az Ironman versenyein (a fenti fotó is az idei megmérettetésen készült róla).

Tavaly egy interjúban azt is elmondta, hogy heti három alkalommal úszik, a vasárnapokat pedig arra szánja, hogy 180 kilométert biciklizzen, majd 10-15 kilométert fusson. Elmondása szerint egyébként azért ennyire fontos számára, hogy fitten tartsa magát, mert az édesapja 53 éves korában szívelégtelenségben halt meg, a testvére pedig drogfüggő. Mindkettő nagyon ijesztő számára, ezért inkább a sportos életmódot választotta.

628
1181